Oud en nieuw antwerpen. Oud en nieuw in Antwerpen 2019-03-03

Oud en nieuw antwerpen Rating: 4,1/10 1748 reviews

Oudejaarsavond in Antwerpen

oud en nieuw antwerpen

Want we willen wss eerst wel bij het vuurwerk op de Schelde kijken. Een culturele route door de wijk Oud West Keuze om uit te gaan is er genoeg: fuiven in cafs, feesten in danstempels, een. Wij leren onze klanten graag kennen. De locatie is perfect, vlakbij het winkelhart van de stad en op een paar minuten lopen van de Groenplaats. Ik reis overigens met de auto vanuit Utrecht. Er wachten je immers nog een paar spannende keuzes.

Next

Millenium Nacht

oud en nieuw antwerpen

Van buffetkast tot dressoir Of u nu houdt van landelijk wonen, wit wonen of industrieel wonen, onze meubels laten zich aanpassen aan uw interieur. Ik vierde oud en nieuw in Antwerpen en kan het echt van harte aanraden. Kies je resoluut voor stijl op oud en nieuw dan raden we je een aan voor een charmant, geslaagd avondje uit. Wel moet ik nog kijken of ik vrij kan krijgen op mijn werk. Voor wie een rustige, lekkere en eenvoudige oudejaarsavond in Antwerpen verkiest is dit de perfecte formule.

Next

Oud en Nieuw in Antwerpen

oud en nieuw antwerpen

Daar is ie weer: d party guide voor Oud en Nieuw 2016 2017 Amsterdam. Dat deden wij bij een leuke lunchroom in een zijstraat van de Meir, bij. Je kunt in het oude stadsarchief van Antwerpen tegenwoordig geweldig uit eten. Oud en Nieuw in Antwerpen is absoluut de moeite waard! Dan wordt uw inschrijving niet automatisch afgehandeld. U kunt ook instappen op Schiphol of Rotterdam. Leek me op zich wel wat, maar aan de andere kant, het is niet echt mijn muziek, dus de sfeer moet wel héél goed zijn, wil het dat compenseren In antwerpen is het altijd wel leuk. Je kunt hier niet reserveren, dus loop gewoon op tijd binnen, dan komt het goed.

Next

Meubels voor elke interieurstijl

oud en nieuw antwerpen

Dit is een bruisend oudejaarsavond feest met een 3 uur durend concert van Milk Inc. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. De grote tuin als centraal rustpunt in het project. Kies voor een met alles erop en eraan, of kom enkel feesten nadien. Het was er lekker rustig, dus we konden op ons gemakje langs alle dieren lopen. De kamer was mooi, simpel ingericht.


Next

Oud en nieuw arrangementen in Antwerpen. Vier oud en nieuw in Antwerpen.

oud en nieuw antwerpen

De oud- en nieuwfeesten hebben hierdoor een besloten karakter. Gelukkig had er één hotel nog een redelijk geprijste kamer vrij:. Heb je inmiddels ook geboekt? Boek een appartement Ga je met een groepje vrienden of het hele gezin naar Antwerpen met oudjaar? Ik loop toch echt veel liever in Antwerpen dan in Amsterdam hoor! De stad in of uit: zo gebeurd Te voet de stad verkennen is ideaal in het weekend. Als je over de meir wandelt en af en toe links en rechts een straatje inpiept kom je vanzelf leuke cafeetjes en tenten tegen. Omdat je daarna bijvoorbeeld nog lekker naar de kraampjes op de Markt wil? We gingen met de Thalys en waren om half acht al in Antwerpen. Probeer zeker de huisbereide chili con carne of vegetarische lasagne.

Next

Millenium Nacht

oud en nieuw antwerpen

Een grootstad als Antwerpen moet op oudejaarsavond toch wel meer te bieden hebben dan enkel dit mega feest. Wie oudejaarsavond Antwerpen opzoekt komt bijna altijd automatisch bij de Millenniumnacht Antwerpen uit. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten soep en sandwiches. Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. De prijs viel mij reuze mee. Zowel voor particulieren als voor ondernemingen.


Next

Bezoek het evenement Oud en Nieuw in Antwerpen

oud en nieuw antwerpen

Ik ben er ook sterk over aan het nadenken om mee te gaan! Wat is er dan nog meer? Vuurwerk om 12 uur Zoals in de meeste grote steden gaat ook Antwerpen knallend het nieuwe jaar in. Let wel: aan de inkom kunt u géén tickets kopen of laten klaarleggen. Het restaurant is gelegen aan de rand van de mooie wijk Zurenborg aan de altijd gezellige Dageraadplaats. Ik loop zelf nou niet bepaald graag grond daar Veel plezier! Ben nog nooit in A'dam geweest Is het daar dan zo erg?. Dit is een bruisend oudejaarsavond feest met een 3 uur durend concert van Milk Inc.

Next

Meubels voor elke interieurstijl

oud en nieuw antwerpen

Of misschien elders Oudejaarsavond vieren? Om half tien liepen we richting de Meir waar langzaam aan de winkels openden. Zoals de naam al doet vermoeden is de viering geïnspireerd op de nieuwjaarsviering in Rio de Janeiro. Daar helpt onze klantbegeleider je met plezier bij. Ik zou wel zeggen, let goed op in Antwerpen. Groetjes Eveline Hoi Eveline, Ik vond het zeker de moeite waard het is een leuke en gezellige stad om met oud en nieuw een kijkje te nemen. Ook waren de meeste koffietentjes en winkeltjes hier gesloten tussen kerst en oud en nieuw.

Next

Van oud naar nieuw in Antwerpen! Aanbiedingen en promoties voor hotels in Antwerpen met Oudejaar!

oud en nieuw antwerpen

De locatie van het hotel is ook goed: naast het Centraal Station. Natuurlijk kun je er op oudejaarsdag naartoe gaan en de hele nacht feesten. CityZapper maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Weten jullie al hoelaat jullie ongeveer in Antwerpen zijn zaterdag? Of je nu een leuke en veilige plek zoekt om je kinderen groot te brengen, de rust van het Nachtegalen- of Albertpark wil opzoeken of houdt van de typisch Antwerpse gezelligheid op pleintjes en in steegjes: Nieuw-Berchem schenkt je ruimte en comfort in de stad waar je altijd al van gehouden hebt. Je koopt een prachtig nieuwbouwappartement in een zeer gegeerde buurt. Er zijn zoooveel leuke plekjes daar, je moet wel even zoeken Ik denk dat het wel ongeveer hetzelfde wordt gevierd als bij jullie hoor Al zijn de inwoners van Antwerpen er wel iets minder 'enthousiast' over dan de Nederlanders oa door de bijeenlooping van alle culturen. Hier komen enkele leuke ideetjes voor een gegarandeerd prachtig oud en nieuw in Antwerpen.

Next