Miksi vaimo pettää. RAKKAUS & SEKSI Miksi mies pettää, vaikka rakastaa vaimoaan? 2019-01-21

Miksi vaimo pettää Rating: 4,8/10 851 reviews

Vaimoni pettää minua??

miksi vaimo pettää

Itseironia Kahvini otan kermalla ja isyyteni ilman etuliitteitä. Mitä enemmän parilla on yhteistä, sitä enemmän erittyy kiintymyshormonia. No ainakin vaikuttaa siltä, että vaimosi haluaa jäädä kiinni, jos pettää :D. Vaan missä hän pitää kännykkää, onko aina piilossa? Onko pettäjä kenties jo yrittänyt päästä suhteesta irti, mutta toinen osapuoli roikkuu tiukasti kiinni, hellittämättä. Itse olen kokenut petetyksi tulemisen. Pala palalta tämä kotona odottava ihminen murentaa itseään ja odottaa hidasta loppuaan. Anonyymi Eivätkös naiset petä tutkimusten mukaan helposti juuri ovulaation aikaan? Ihmisen elämään kuuluu mallit, joiden mukaan hän käyttäytyy, niin sinunkin elämään.

Next

Mistä sait tietää että sun mies/ vaimo petti?

miksi vaimo pettää

Ei riitä, että toinen hokee, että suhde on katkaistu ja nyt en enää ikinä tee niin. Kolmas oli siinä vaiheessa 10v. Älä koskaan riidellessä käytä tätä aseena, jos kerrn kumppanisi haluaa jatkaa liittoanne. Olen miehelleni sanonut että kävisi jossain, jos ei minun kanssa halua. Asiantuntija erikoisissa aiheissa Jos kumppanisi alkaa yllättäen kertoa faktoja asioista, joista hän ei ole koskaan aiemmin osoittanut minkäänlaista kiinnostusta, voi kyse olla siitä, että hän salarakkaansa kiinnostuksen kohteet ovat alkaneetkin kiinnostaa häntä ja näin hän löytää tavan puhua hänestä ilman, että paljastaa liikoja. Vaimosi on katunut tapahtunutta ja suhteenne on jatkunut vahvana ja monipuolisena.

Next

Mistä sait tietää että sun mies/ vaimo petti?

miksi vaimo pettää

Samaan lopputulokseen johtavat epärealistiset kuvitelmat siitä, että puolison tehtävä on olla kellon ympäri valmiudessa tyydyttämään toisen kaikkia tarpeita omasta mielialastaan riippumatta. Kumppaniin tarttunut vieraita hiuksia tai tuoksuja Nyt menemme hieman salapoliisityön äärelle. Hän vähättelee toisten pettämistapauksia Kerrot parhaan ystäväsi miehen pettäneen ja sen sijaan, että kumppanisi reagoisi tyrmistyneesti kuin sinä itsekin, hän alkaakin puolustella pettäjää. Nyt näyttää aika vahvasti siltä, että vaimoni pettää minua. Siinä ei ollut järjellä mitään tekemistä.

Next

Pettäjän tie on makea vai onko?

miksi vaimo pettää

Ei muuta opittavaa kuin ero syyllä ja syyllisyydellä. Voiko luottamusta enää rakentaa uudestaan? Ensin masennus ja arvottomuuden tunne, vihan ja rakkauden keinulauta ja yleinen sekasotku pääkopassa. Olen aina ollut hyvin seksuaalinen. Mutta nämä keskustelut joita olen käynyt ihmisten ja aviomeheni kanssa ovat saaneet minut miettimään että onko se näin. Nyt heillä on kaikki hyvin, mutta mistä tietää ettei mies vielä mieti noita vuosia ja pelkää niiden palaavan.

Next

Vaimo petti, valehteli, 20 onnellista vuotta takana sitä ennen

miksi vaimo pettää

Ainahan se on palstamammankin vika jos mies pettää. Lopulta minun täytyi nöyryytettynä ja satutettuna tehdä omat ratkaisuni ja muuttaa 1v ja 3v lasten kanssa pois kodistamme. Arki kotona sujui, mutta entinen yhteys puolisoon puuttui. Onko vaimo kanssani vain lapsen takia? Silloisessa jutussa vei lapsen harkkoihin lähti muka lenkille ja lähti ukkomiehen kaa auto-ajelulle ja autossa hommailivat. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä että kun on jonkun kanssa,ei silloin vieraissa hypätä. Kun meillä on ikkuna auki toiseen, voimme luottaa siihen, että omat yhteydenotot tulevat vastaanotetuiksi.

Next

Pettäjä rikkoo rakkauden

miksi vaimo pettää

Ja nykyisessä parisuhteessa vaimoni alkoi estoa lapsiinsa siinä mielessä ettemme harrasta seksiä kuin satunnaisin väliajoin ja jos yhdessä olemme käyneet ulkona niin hän on kieltänyt tulemasta mukaan jos hänen ystäviään on jossain joita hän haluaa tavata. Itse kävin loistavalla psykiatrilla, joka toimi myös parisuhdeterapeuttina. Ja siksi luulenkin että ko. Kerroin Markulle , etten olisi sinusta uskonut moista asiaa. Jos tuntuu, että ongelma hiertää välejänne, niin ota vaimo mukaan parisuhdeterapeutille. Hän itse elelee vähän yli 300 euron lapsilisillä ja Kalle on perheessä se, joka ansaitsee rahaa.

Next

Vaimon pettäminen ei lähde mielestä

miksi vaimo pettää

Jos et halua erota, ole varovainen. Sitten tuli tämä mies, jonka silmissä olin kaikkea sitä, mitä olin kaivannut aviomieheltäni, mutta en ollut saanut. Elämästä pitää nauttia,rakastaa ja elää! Sinulla lienee mahdollisuus mennä vaimosi perässä sopivina aikoina katsomaan hänen kulkureittejään, lainaa vaikka vieraan autoa, jos et halua käyttää iphonettasi. Miehelle riittää naisen visuaaliset puolet, naiselle pitäisi löytyä jotain alkuhuuman harhaa ja itsekeksittyä fantasiaa. Rakastunut henkilö sekä ajattelee että käyttäytyy epärationaalisesti, jopa vastoin tiedostettuja omia etujaan. Kerrassaan tajutonta, ettei vaimosi ollut pyytänyt ystävältään alibia petosmatkalleen. Mielenkiintoiseksi tuloksen teki se, että sisäsiittoisessa populaatiossa kasvaneet naaraat, jotka olivat pariutuneet viiden koiraan kanssa saivat kuitenkin yhtä paljon jälkeläisiä kuin isossa populaatiossa kasvaneet naaraat.

Next

Professorin ajatuksia: Miksi nainen pettää miestään?

miksi vaimo pettää

Parin pitää tarkastella yhteistä parisuhdetta. Silti asia pyörii mielessäni enemmän tai vähemmän. Jäljitin on varmaan se helpoin tapa. Anteeksiantoon uskon, mutta en siihen, että kotitöitä tekemällä estäisi tällaisen. Mutta tietysti naisten mielestä on kaikki hyvin kun tarinan naisella on kaikki hyvin. Todella vaikea raskaus voimakkaiden ennenaikaisten supistusten vuoksi, josta kuukausia vuodelepoon määrättynä, myös jaksoja sairaalassa.

Next

Riina

miksi vaimo pettää

Jos hän joskus saapuu kotiin mielestäsi liian myöhään, älä painosta äläkä kysele, se ahdistaa vaimoasi ja tekee hallaa suhteellenne. Vaimo kyllä välittää mnusta ja rakastaakin, niin luulen. Osalla pareista ei ole halua jäädä vanhaan suhteeseen. Useimmilla on jossain vaiheessa elämän aikana jonkinlainen kriisi mikä yleensä menee ohi. Tarvittaessa hae vaikka työterveyslääkärin kautta lähete psykologin vastaanotolle, jotta saat selkeytettyä ajatuksiasi.

Next