Ik wil mijn vrouw laten neuken. Mijn vrouw door een ander laten neuken! 2019-01-18

Ik wil mijn vrouw laten neuken Rating: 6,8/10 1498 reviews

Mijn beste vriend en mijn vrouw gingen neuken met mij erbij.

ik wil mijn vrouw laten neuken

Ze had haar slipje nog wel aan maar dat was al drijfnat, ze was echt botergeil. Ik ga naar het toilet en wanneer ik terug naar ons tafeltje kom staat hij met mijn vrouw aan ons tafeltje te praten, nu ik eraan kom trekt hij zich direct terug aan zijn tafeltje. Mijn hond liet me al vrij snel merken dat hij het heerlijk vond en stapte daarbij uit het bad en ging voor mij zitten. Ja, dat wel, en jij wilt natuurlijk dat ik het doe, we zien wel antwoord ze. Daar lag ze, ondergespoten en wel.

Next

Mijn beste vriend en mijn vrouw gingen neuken met mij erbij.

ik wil mijn vrouw laten neuken

Ik zie zijn grote pik in en uit je mondje schuiven, dit moet het geilste zijn wat ik ooit heb of zal zien en mijn pik klopt van opwinding en genot en glimt van het voorzaad. Dank je schatje zegt ze daar droomde ik nu al zo lang van. Hij pakte haar tieten in zijn handen, drukte ze omhoog zodat ze nog groter leken en hij begon op een tepel te sabbelen. Mijn Tina 49j en ikzelf 50j , reeds 23 jaar gelukkig getrouwd, hebben nogal een actief sexleven en hebben dus elke dag hevige sex. Daarna hebben Manon en ik liggen neuken, enorm, want het is nu eenmaal een enorm opwindend schouwspel om te zien hoe je eigen partner zich als een slet gedraagt, toegeeft aan haar lustgevoelens en voor je ogen met een andere man ligt te neuken en schokkend en huilend klaarkomt.

Next

Gebeft door mijn hond daarna liet ik me neuken

ik wil mijn vrouw laten neuken

Na 29 jaar huwelijk heb ik reeds lang dezelfde fantasie om door een andere man mijn vrouw te laten neuken. Zelf liep ik na te denken, zou mijn wens nu dan eens uitkomen, dat ik mijn vrouw met een andere man zie neuken? Ik voel dat haar kutje nog vochtig is van daarnet en mijn vingers glijden dan ook moeiteloos naar binnen. Ze begon in ieder geval zelf met haar kutje te spelen, terwijl hij haar zijn lul aanbood en mijn vrouw aan die enorme pik begon te zuigen. Mijn vrouw lag daar uitgewoond na te genieten en ik kon niet anders dan even mijn lul uit mijn broek te halen om mij ook af te trekken. We zijn nog niet op onze bestemming en we hebben al een totaal onverwacht avontuurtje achter de rug. Hun handen betasten nu haar ganse naakte lichaam, ze zijn overal en ze kijkt naar mij met een blik van verstandhouding, ik zie in haar ogen dat ze geniet van die twee vreemde mannen terwijl de ene haar hevig begint te vingeren. De vijf mannen staan en zitten voor en naast haar en ze laat zich gewillig door hen totaal naakt op kousen en jarretelle na uitkleden.

Next

Mijn beste vriend en mijn vrouw gingen neuken met mij erbij.

ik wil mijn vrouw laten neuken

Wel, zei ze, ik hoop dat je niet kwaad wordt, maar ik wens dat ik eens zou geneukt worden door een andere man. Ze ligt daar met haar rokje op haar heupen en haar bloesje opgetrokken tot boven haar borsten gans naakt met gespreide benen. Een aanrader voor lange ritten dat breekt de verveling en zij speelt het spelletje graag mee, en opent dan haar benen wijd terwijl ze zich vingert, ze wordt nu eenmaal geil als mannen haar zo bekijken en wij maken daar onder ons geen geheim van. Ben trok haar rokje omhoog, tot boven haar kruis en hij wreef over haar poesje. Ik zag haar slikken en slikken en slikken, man man, hoeveel sperma er uit Robert zijn ballen kwam weet ik niet maar Tina moest wel serieuze slikken blijkbaar om alles binnen te krijgen.

Next

Mijn Vrouw Laten Neuken 3

ik wil mijn vrouw laten neuken

Niet dat ze klaagde hoor, maar ja, soms wil een vrouw wel eens wat extra vulling hebben. Ik kan dit uren volhouden, dit is geweldig, je heerlijke haren en lieve gezichtje met die grote lul in je zalige mondje. Weer keek ze me aan, ze huilde van genot toen ze nawippend hijgde dat ze klaar aan het komen was. Wanneer ik haar een kusje geef fluistert ze, ik ben een slet een hoer, o schatje ik ben zo heet en geil, met al die mannen, wil je dat ze me ook neuken? Na even ligt ze daar werkelijk tussen hen te schokken, trilt en rilt ze over heel haar lichaam, haar tepels en zelfs haar tepelhoven staan hard en stijf, neem me klootzakken, spuit me vol, neuk me, o ja dieper, doe met me wat je wil, duw die zwarte lullen in me. Je zult het hier moeten passen als je het wil kopen, zeg ik haar. We hebben nog een borrel gedronken en toen is Peter weggegaan.


Next

Gebeft door mijn hond daarna liet ik me neuken

ik wil mijn vrouw laten neuken

Als het dan ook nog eens door je broer gedaan word dan heet het incest. Dierlijk grommend stootte ze voor de laatste keren en toen hief Peter zijn hoofd op om met vertrokken gezicht zijn zaad in haar te spuiten. Daarbij leek het mij ook meer dan redelijk om hem ook klaar te laten komen aangezien hij mij ook net had laten komen. Hij smeekte mij bijna om me te mogen neuken, ik zei hem rustig maar, kom doe het, ik plaatste mijn ene been op de wc pot om hem zo beter toegang te geven, maar dat lukte hem blijkbaar niet zomaar, na verschillende onhandige mislukte pogingen zijn penis in me te brengen werd hij echt verlegen en bekende hij me met klein stemmetje dat het zijn eerste keer was dat hij met een vrouw neukte. Ze wandelen voorbij en ze zegt me, die mannen zien er leuk uit, maar voor ik kan antwoorden zie ik dat ze wat verder blijven staan en terugkeren in onze richting. Ik haalde mijn handen nu weg en ging op mijn handen en knieƫn zitten. Ik zag hoe hij ervan genoot en hoe hij al schokkend zijn eikel in en uit mijn vrouw haar mond stootte.

Next

Gratis Sexverhalen en Dating op Gertibaldi

ik wil mijn vrouw laten neuken

K had het er wel eens met haar over gehad, ze was er nooit echt op in gegaan. Hij ziet wat je bij mij doet en begint je nu enthousiast te beffen terwijl hij je buik en je billen streelt. Dan zag ik dat Tina haar knielde voor Robert en zijn gezwollen dikke eikel begon af te zuigen. Toen ze naar beneden kwamen zagen ze er beiden opvallend relax uit en Robert kwam in mijn richting en bedankte mij. Nu begreep ik waarom mijn vrouw een oudere man wenste.

Next

Mijn vrouw door een ander laten neuken!

ik wil mijn vrouw laten neuken

Hij neukt haar terwijl ze nog steeds de knots van de neger afzuigt en ze de twee andere aftrekt. Als je wil, dan gaan wij deze fantasie in het echt beleven. Spijtig genoeg zijn er nogal wat mannen te timide om in te gaan op haar uitdaging terwijl haar man erbij is, maar er blijven er genoeg over die dat wel doen. Hun handen betasten nu haar hele naakte lichaam, ze zijn overal en ze kijkt naar mij met een blik van ik ben zo geil, ik zie in haar ogen dat ze geniet van die twee vreemde mannen terwijl de ene haar hevig begint te vingeren. Na een tijdje vraagt hij haar erbij te komen liggen, en aan mij vraagt hij of hij haar mag neuken.


Next