Dansfeest voor alleenstaanden. 40UP 2019-02-07

Dansfeest voor alleenstaanden Rating: 6,9/10 439 reviews

Ari

dansfeest voor alleenstaanden

Elke 2e zaterdag van de maand kunt u genieten van heerlijke muziek uit verschillende genres nederlandstalig, 80's, 90's en veel meer. Beter is daarom een bericht te plaatsen op een sociale netwerksite, zoals Facebook. De consumpties kosten iets duurder omdat er geen entree wordt gevraagd. Doe dan mee met Single Events! Personeelsfeesten, klantenfeesten, trouwfeesten, kapper en modeshows, studentenfuiven, vergaderingen, koffietafels, recepties, voorstellingen, feesten van de duivenbond tot de Belgische voetbalbond, allen kennen zij hun weg naar zaal Lorka. Elke eerste vrijdag komen wij samen om de agenda van de volgende maand samen te stellen. Je kan natuurlijk ook samen met een vriend of vriendin komen kennismaken.

Next

vzw ODR, de grootste vereniging met activiteiten voor

dansfeest voor alleenstaanden

Wij organiseren iedere vrijdag uitgaansavonden voor alleenstaanden, waarbij volop de mogelijkheid wordt geboden om op een informele manier gezellig samen te zijn. Deze avond begint om 21:00 uur en duurt tot 01:30 uur. De Danssalon heeft géén commerciële insteek en er wordt géén dansles gegeven. Wij zijn immers ontstaan als reactie op zoveel misbruiken. Het eventuele probleemstadium, door het alleen zijn, hebben ze evenwel achter de rug. Op zaterdag zijn er geen dansavonden meer, enkel nog privé-feesten.

Next

40UP

dansfeest voor alleenstaanden

Dansen alleenstaanden meer of minder dan koppels? Een schitterend concept als je het mij vraagt. Ski-ba-bop-be-dop-bop, weet je het nog? Doorloop de folder en aarzel niet om contact op te nemen met een vereniging. Zaal Lorka is te huur voor allerlei manifestaties. Ontmoet leuke en gezellige mensen! Wij zijn geen relatie- of huwelijksbureau. Elke tweede en vierde woensdag is er, volledig vrijblijvend, onthaal voorzien voor geïnteresseerden, drempelvrees is echt niet nodig. Bepaalde datingsites zijn voorzien van fora en chatrooms.

Next

Dansavond Voor Alleenstaanden

dansfeest voor alleenstaanden

Wat denken jullie, snel nog een avond plannen in Hilversum?! In organisatie van Raval Toegangsprijs 6. We gaan terug in de tijd! De vereniging is voornamelijk actief in : Provincie Antwerpen Voornaamste activiteiten : vooral wandelingen , vanaf mei tot september ook fietsen. Onze sfeervolle 35+ gelegenheid is voor vele bezoekers het favoriete trefpunt waar je gelijkgestemden op een vertrouwde manier kunt ontmoeten. Eens per maand is er een warm buffet voorzien om 18:15u. Dat bleek moeilijker dan we dachten, vandaar dat we het zelf maar hebben georganiseerd.

Next

Danskalender Raval.

dansfeest voor alleenstaanden

Wij helpen het alleenzijn te verwerken en trachten mensen uit hun isolement te halen. De deuren gaan open vanaf 20. Je kan vrijblijvend komen kennismaken op onze babbelavond, elke woensdag vanaf 20. Wegwijs Misschien is bij deze de eerste drempelvrees al wat overwonnen? Onze verschillende dj's brengen muziek vanaf 17:30u tot 00:30u. Dit is niet wat wij nastreven.

Next

Dansavond Voor Alleenstaanden

dansfeest voor alleenstaanden

Veel succes en dansplezier gewenst! Het begon ooit twee decennia terug met een party voor alleenstaanden in Salons 'De Vrede' in Ichtegem! Zoekt u amusement voor een publiek van senioren? Dineetjes, buffetten, brunchen, alles kan. Zij sturen je graag meer informatie. Wil je met je collega's eens iets anders? Al 25 jaar Singlesfeesten met sfeer! Je bent trouwens overal welkom! Wij zijn een vereniging waar men vrienden maakt of een nieuwe relatie opbouwt. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. Ok, je kan je natuurlijk gaan aansluiten bij een danscursus zoals Street Dance of Social Dance, maar als je echt verfijnde dansstijlen wil aanleren, zoals walsen, swingen, jive en salsa, dan is een partner onontbeerlijk. De meeste activiteiten gaan door in Brussel of Vlaams Brabant en worden door onze leden georganiseerd. Het is een hobby van en georganiseerd door dansliefhebbers die een locatie zochten waar ze zelf eens konden vrijdansen.

Next

INFO

dansfeest voor alleenstaanden

Raval is een nationale organisatie die activiteiten inricht voor alleenstaanden en vrijgezellen. Of je nu houdt van dansen of niet, dat hangt allemaal af van je persoonlijkheid, interesses in karakter. Sfeer is één van de belangrijkste begrippen. Wij komen 2x per maand samen op zaterdagavond. De combinatie zittend en rechtstaand, kan tot 1. Er is een grote variëteit aan orkesten, zodat u wekelijks een afwisselend optreden tegemoet kunt zien. Elke woensdag avond : babbelavond bij pot en pint vanaf 20.


Next

Salsa Party

dansfeest voor alleenstaanden

Een onvergetelijke avond waar onmiddellijk reeds meer dan 200 singles op afkwamen! Je kunt je vast opgeven; zodra we voldoende meldingen hebben om te starten wordt je uitgenodigd voor een proefles! De leeftijdsklasse begint ongeveer bij 40 jaar en aan uw kleding worden verder geen eisen gesteld, doch wij gaan er zonder meer wel van uit dat deze correct is. Nu 35 jaar later zijn ook niet-alleenstaanden van harte welkom. Waarom Caribbean Mix Parties van All-Dance? De vereniging is voornamelijk actief in : Regio Antwerpen. Oftewel: soul, ska, new wave, house en funk De Danssalon wil een ontmoetingsplaats zijn voor allerlei dansliefhebbers van stijldansen op alle niveaus. We hebben tot doel jonge mensen uit heel Vlaanderen bij elkaar te brengen om samen leuke dingen te doen, interessante plaatsen te bezoeken en elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen. De capaciteit van onze grote zaal Lorka kan tot 800 personen zittend.

Next